Program


Kicsi Gesztenye Klub - Fehér Karácsony

Kicsi Gesztenye Klub - Fehér Karácsony

Gyertek el és ismerjétek meg a világot, úgy ahogy a Kicsi Gesztenye Klub szereplői látják! Felhőtlen szórakozás kicsiknek és nagyoknak is!
 több

Jegytípusok


4 290 Ft - 4 990 Ft
4 jegytípus

Aktuális előadások



Csodás ünnepi hangulat, gazdag látványvilág vár a „Fehér karácsony” című előadásunkon!

Az egy felvonásos ünnepi showban találkozhattok kedvenc szereplőtökkel Lizával, akinek a szerepében a végtelenül bájos, csodás hangú Szilágyi Panni mutatkozik be.

A legnagyobb slágerek mellett felcsendülnek a III. évad legújabb számai, sőt a máskor nem hallható Fehér karácsony című dalunk is! S természetesen a Télapó is tiszteletét teszi az előadáson! 

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt!
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolni jegyüket. 
Az előadás kétéves kortól ajánlott. A műsor 70 perc szünet nélkül. 

Kicsi Gesztenye Klub termékek

Az előadás előtt vagy után lehetőségetek van termékeinket is megvásárolni. Kedvenc szereplős plüssök, tornazsákok, társasjátékok, pólók és megannyi újdonság vár rátok, hogy figuráink mindig veletek lehessenek! 

Sok szeretettel várunk Benneteket! 

Az előadás alatt kép-, hang- és videófelvétel készül a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések szerint. 
A tűzvédelmi előírások tekintetében, az előadásra minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, még akkor is ha a gyermek kísérője ölében ül az előadás alatt. 

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!