Program


KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER
4

KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER

Két összeillő ember. Két magányos, útkereső ember. Tehetségük sugárzó, mint a nap. Ugyanazt a ragyogó, magasra ívelő, de rögös, iszonyúan rövid utat járják be. Két érzékeny, önnönmagával és a világgal folyton vívódó, ugyanazt a nehéz utat választó ember. Két kiváló, folyton küzdő, boldogtalan ember.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 21. péntek, 19:00

CSIKÓS ATTILA: KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER

zenés színmű Domján Edit és Szécsi Pál szerelméről költői képekben, szerelmi fantázia

Az előadást az UMPA Ügynökség engedélyezte.

Két összeillő ember. Két magányos, útkereső ember. Tehetségük sugárzó, mint a nap. Ugyanazt a ragyogó, magasra ívelő, de rögös, iszonyúan rövid utat járják be. Két érzékeny, önnönmagával és a világgal folyton vívódó, ugyanazt a nehéz utat választó ember. Két kiváló, folyton küzdő, boldogtalan ember. Találkozásuk sorszerű volt, tíz hónap alatt mindent megjártak, mennyet és poklot. Domján Edit és Szécsi Pál. Róluk szól a történet. Aki életre kelti őket – két kitűnő színész – Komáromi Anett és Nagy Róbert.

12 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA NEM AJÁNLOTT

MŰFAJ: ZENÉS JÁTÉK

FELNŐTT BÉRLETEN KÍVÜLI ELŐADÁS

Szereplők:

Domján Edit: Komáromi Anett

Szécsi Pál: Nagy Róbert

Alkotók:

Korrepetitor: Galambos Hajnalka

Zongorán kísér: Papp Gyula

Rendezőasszisztens – Súgó – Ügyelő: Lakatos Viktória

Rendező: Tarsoly Krisztina

Dalszerzők: Aldobolyi Nagy György, Auth Endre, Domenico Modugno, Enrica Bonnacort, Havasy Viktor, Ivanovici, Máté Péter, Mészöly Dezső, Neményi Tamás Antal, S. Nagy István, Szécsi Pál, Tomsits Rudolf, Vadas Tamás, Vándor Kálmán, Varga Kálmán, Vass Valéria, Wolf Péter

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!