Program


KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

Mi történik kapcsolatainkkal?
Miért lépünk ugyanabba a folyóba ? Miért megyünk bele ugyanolyan kapcsolatokba időről-időre? Egy rendezvény 17.00-21.00-ig önmagunk tükrében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 17:00

Dr. ANGSTER Mária, pszichoterapeuta, családállító, a hazai családállítás rendszerének fő képviselője és PERJÉS János színész / practitioner coach vezeti a nézőket végig ezen az izgalmas lelki utazáson. Az első részben előadás és workshop, interaktív játékok, a második részben családállítás a színpadon! Közreműködik: Cseke Katinka, színész.
Lesz egy kis ismertető (mindenféle okossággal...), de mindezt főleg eljátsszuk, kipróbáljuk és végigvezetjük színdarabok tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével.

A Spirit Alkotó-és Motivációs Műhely rendezvénye

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

zenés átirat két részben

Ajánló


Az ország egyik első számú koncertzenekara, az összetéveszthetetlen zenei hangzású Quimby 33 év után sem hagy fel a kísérletezéssel.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!