Program


Kale Lulugyi koncert

Kale Lulugyi koncert

Az autentikus cigány népzenét játszó Kále Lulugyi zenekar 2002-ben alakult Oroszlányban, jelenleg hét állandó taggal működik. Repertoárjukban megtalálhatók magyar, felvidéki és lovári népdalok, valamint balkáni és keleties ihletésű darabok is, mindezeket pedig modern, mégis autentikus köntösben tálalják. A zenekar fő célja, hogy népszerűsítse az autentikus cigányzenét a világban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 1. szombat, 20:00

Az autentikus cigány népzenét játszó Kále Lulugyi zenekar 2002-ben alakult Oroszlányban, jelenleg hét állandó taggal működik. Repertoárjukban megtalálhatók magyar, felvidéki és lovári népdalok, valamint balkáni és keleties ihletésű darabok is, mindezeket pedig modern, mégis autentikus köntösben tálalják. A zenekar fő célja, hogy népszerűsítse az autentikus cigányzenét a világban.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!