Program


Kakaómese- Stuart Little kisegér

Kakaómese- Stuart Little kisegér

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 10:00

Kakaómese

A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, havi egy vasárnap, a mese ihlette kézműves foglalkozás - bábkészítés, drámajáték, festés, animálás - várja a gyerekeket az Egyboglya Alapítvány alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!
 
Szeptember 26. vasárnap 10.00 Stuart Little kisegér (német-amerikai vígjáték, 84 perc, 1999)  

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Felbérel néhány rosszarcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupa szív egérsrácot…

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!