Program


Judith Hill: Baby, I’m Hollywood! / JAZZTAVASZ 2023
2

Judith Hill: Baby, I’m Hollywood! / JAZZTAVASZ 2023

Az egzotikus szépségű és lebilincselő tehetségű Judith Hill különleges kulturális örökséget tudhat magáénak. Legújabb lemezén a legfényesebb csillagok árnyékából - és a pandémia okozta kényszerű elzártságból - kilépve végre megmutatja, kicsoda Judith Hill valójában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 20:00

JAZZTAVASZ 2023
Judith Hill: Baby, I’m Hollywood!

Négy év telt el. Már nem kell ecsetelnünk Judith Hill művészi értékeit, bizonygatnunk sztár mivoltát, hiszen átélhettük a varázslatot, amellyel 2019 áprilisában ajándékozott meg bennünket. Ismerjük a történeteit Michael Jacksonnal és Prince-szel, bepillantást nyerhettünk háttérénekesi karrierjébe a 20 Feet From Stardom című Grammy-díjas filmben. Immár a saját történetét meséli, a reflektorfényben állva. Egy bátor, minden nehézségen felülkerekedni képes nő teszi oda magát a Baby, I'm Hollywood című albumon - és most, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadán.

Az egzotikus szépségű és lebilincselő tehetségű Judith Hill különleges kulturális örökséget tudhat magáénak. Hollywood északi részén született. Kiskorában sokszor bántották, csúfolták a haja miatt a színtiszta fehér iskolában. Japán édesanyja, Michiko Yoshimura zongorázott, afroamerikai édesapja, Robert Lee „Pee Wee” basszusgitározott. Chester Thompson dobos zenekarában ismerkedtek meg, mindketten a funk, az R'n'B és a soul bűvöletében éltek. A családi otthonban rendszeresen megfordult Billy Preston, aminek a kis Judith csak később fogta fel a jelentőségét. Ahogy cseperedett, a bántások elmaradtak, a számára rendelt út pedig egyre világosabban rajzolódott ki előtte. A középiskolában jazzt tanult, az egyetemen klasszikus zeneszerzést. Először Michel Polnareff vokalistája lett, majd jött Michael Jackson, Dave Stewart, Prince… Legújabb lemezén a legfényesebb csillagok árnyékából - és a pandémia okozta kényszerű elzártságból - kilépve végre megmutatja, kicsoda Judith Hill valójában. Nem egy Hollywood által gyártott, egyszer használatos, eldobható műanyag baba. Hollywood ő maga. Rockba, funkba és soulba mártott lemezén hőseit, Betty Davist, Janis Joplint, Sly Stone-t ünnepli - és saját magát, a valódi, lélekben szinte meztelen Judith Hillt.

Ének, gitár, billentyűs hangszerek: Judith Hill

Közreműködők:
billentyűs hangszerek - Michiko Hill
basszusgitár - Peewee Hill
dob - John Staten

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!