Program


John Osborne: Nézz vissza haraggal

John Osborne: Nézz vissza haraggal

„Még néhány óra, és egy újabb hét telt el az életünkből. És a fiatalságunk így csúszik ki a kezünkből. Értitek ezt?” Mihez kezdjünk az idővel, ami adatott nekünk? Hogyan próbáljunk meg kitörni a szürke hétköznapokból, és hogyan váltsuk valóra az álmainkat, amikor a napi megélhetésünk is egy hajszálon függ? Mit csináljunk, ha a saját frusztrációnkból épített erőd börtönbe zárja a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 19. vasárnap, 19:00

John Osborne: Nézz vissza haraggal

„Még néhány óra, és egy újabb hét telt el az életünkből. És a fiatalságunk így csúszik ki a kezünkből. Értitek ezt?” Mihez kezdjünk az idővel, ami adatott nekünk? Hogyan próbáljunk meg kitörni a szürke hétköznapokból, és hogyan váltsuk valóra az álmainkat, amikor a napi megélhetésünk is egy hajszálon függ? Mit csináljunk, ha a saját frusztrációnkból épített erőd börtönbe zárja a „jobbik énünket”? Meddig érdemes és lehet elmenni, hogy felnyissuk a másik szemét, és szembe fordítsuk a valósággal? És mindezért csak mi vagyunk a hibásak? Vagy a szüleink? Vagy a környezetünk? Vagy talán minden együtt? Fontos kérdések ezek, amikre nem tudjuk a választ, de mégis újra és újra feltesszük őket, hátha egyszer rájövünk az igazságra. Ez az előadás nem adja meg a választ, nem egy példázat, nem a helyes utat mutatja. Ez az előadás csupán elmesél egy történetet, emberekről, akik olyanok, mint te vagy én. Mi, a dühöngő ifjúság.
Szereplők: Barna Zsombor, Pájer Alma Virág, Tzafetás Benjámin, Osváth Judit, Kerekes József
Rendező: Pigler Bence

(Fotó: Nagy István Dániel)

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!