Program


Jazzpince

Jazzpince

A Jazzpince négy fiatal egyetemista zenekara, amelyet 2020 őszén hívtak életre. A jazz különböző irányzatai iránt vonzódó tagok mindannyian komponistaként is részt vesznek a zenei folyamatokban, így a quartet anyagát rengeteg hatás formálja; a legmeghatározóbb stílusirányzatok a hard bop, a modern jazz, a free és a magyar népzene.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 19. szombat, 20:00

A Jazzpince repertoárjának gerincét a tagok saját szerzeményei képezik, amelyek közös műhelymunka során nyerik el végső formájukat. Koncertjeiken tematikus és szabad improvizációk, mainstream jazz formák és újszerű, kísérletező megoldások váltják egymást. A zenekar megnyerte az Egressy Béni Konzervatóriumban rendezett V. Országos Jazz-Zenei Versenyt, meghívást kapott a Magyar Jazz Ünnepére, valamint a 2023-as Művészetek Völgye fesztiválra.

Közreműködik:
Papp Márton - szaxofon
Horváth Szabolcs - zongora
Vörös Zsolt - nagybőgő
Fekete Zoltán - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani.

 

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!