Program


ISTVÁN, A KIRÁLY

ISTVÁN, A KIRÁLY

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Aktuális előadások







Szörényi  Levente – Bródy János: István, a király (rockopera)
Zikkurat Produkció

Az államalapítás ünnepét megelőző hosszú hétvégén négy alkalommal dönthetnek a Szabadtéri Játékok nézői, hogy István vagy Koppány mellé állnának korai történelmünk egyik legjelentősebb konfliktusában.

A Zikkurat Produkció különleges megoldásokat felvonultató előadásában, sosem látott szereposztásban kiváló színművészek – köztük a címszerepben Koltai-Nagy Balázs, Saroltként Schell Judit - és népszerű énekesek – Koppány szerepében Baricz Gergő, továbbá Borbély Richárd, Horányi Juli, Köteles Leander, Sena Dagadu, Herczku Ágnes, Kardos-Horváth János - keltik életre az emlékezetes szerepeket, a rock-opera eredeti hangszerelésében megszólaltatva az ikonikus dalokat.

Tóth Kázmér díszlete egyedülálló, kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott változatban érkezik Szegedre. Az előadás rendezője Novák Péter, akinek élete és karrierje ezer szállal fűződik az István, a király történetéhez. Rendezésében nemcsak a nemzeti kinccsé vált dalok, feledhetetlen alakítások, hanem egy páratlan előadás, valódi élményszínház vár a Szegedi Szabadtéri Játékok közönségére.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!