Program


Irodalmi szalon / Vendég: Orosz István

Irodalmi szalon / Vendég: Orosz István

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 19. csütörtök, 19:00

Vendég: Orosz István

A játék gyerekkorában a gombfocit és a sakkozást jelentette, ezt később a rajzolás váltotta fel. Olyan izgalmas képeket készít, amelyek előtt nemcsak néhány másodpercig áll meg a látogató. Optikai illúziók, anamorfózisok, paradoxonok foglalkoztatják grafikai munkái során. Alkotásain máskor híres írók arcvonásai tűnnek fel, amely irodalmi vonzódására utal. A Kossuth-díjas grafikusművész és animációs filmrendező: Orosz István maga is több könyv szerzője. Ezen alkalommal írói oldalát mutatjuk be. Beszélgetünk vele arról, hogy miért csak felnőtt fejjel, befutott grafikusként írhatott először regényt? Mi után nyomoz a Könyv a tükörben, avagy a megevett tengerészek című kultúrtörténeti művében? Hogyan dolgozta fel édesapja megtalált naplójegyzeteit az idén megjelent Apakönyvben? Orosz Istvánt Mohácsi Szilvia kérdezi.

Ajánlatunk


vígjáték 2 felvonásban

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Fellépnek: Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes, Serbán Attila Kísér a Magyarul Szeretjük! zenekar

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!