Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Nyáry Krisztián íróval
2

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Nyáry Krisztián íróval

Az áprilisi irodalmi reggelin Nyáry Krisztián Szabados Ági vendége
A magyar könyvkiadás megkerülhetetlen alakja. Irodalomtörténész, kommunikációs szakember, író, a magyar közélet fontos szereplője.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 29. szombat, 10:00

Irodalmi és kulturális vonatkozású posztjait ezrek követik, az általa vezetett podcast és annak könyvajánlói iránytűt jelentenek az olvasóközönség számára. Két igazi „könyves nagyágyú” beszélget tehát az irodalmi reggeli soron következő alkalmán a Játékszínben, hiszen Szabados Ági ezúttal Nyáry Krisztiánt kérdezi.

Nyáry Krisztián élete és munkássága egyaránt számos kérdést rejt magában. Főbb művei, az immár háromrészessé duzzadt Így szerettek ők darabjai, a Merész magyarok vagy a Festői szerelmek emberi sorsai és élettörténetei már önmagukban több órányi eszmecserét töltenének meg. Ugyanakkor egyedülálló lehetőség ez a beszélgetés arra is, hogy az érdeklődő olvasóközönség beleshessen a könyvkiadás kulisszái mögé, hiszen a két könyves szakember minden bizonnyal érinti majd a könyvkiadók előtt álló kihívásokat és problémákat, azt a folyamatosan változó kulturális és gazdasági környezetet, amelyben elhivatott könyvkiadóként lavírozni igyekeznek az olvasók számára értékes és minőségi kötetek kiadásával.

Igazán izgalmasnak ígérkezik tehát az irodalmi reggeli, amelyre április 29-én, szombaton 10 órától kerül sor a Játékszín Julius Meinl-színpadán.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!