Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Kovács Krisztiánnal

A Játékszín és a Libertine közös kulturális programsorozatának vendége ezúttal Kovács Krisztián, akit az olvasás és a könyvek szeretete mellett közös emlékek is összekötnek Szabados Ágival, hiszen a Libertine Könyvesbolt rendszeres vásárlói korábban a bolti térben is találkozhattak Krisztiánnal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 10:00

Páratlan olvasottsága, irodalmi ismeretei és érdeklődése révén számtalan olvasónak javasolt könyvet a Libertine eladójaként, 2022 nyara óta pedig már az Agave Könyvek imprintjének, a Magnólia Könyveknek a portfólióját igazgatja töretlen lelkesedéssel és szakmaisággal.

Mindemellett túl van az írói debütálásán is: 2022 tavaszán jelent meg első regénye, a Hiányzó történetek, amely az elhallgatott családi titkok és transzgenerációs traumák témájában mutatott friss, egyedi hangot. Jelenleg Krisztián második regényének munkálatai folynak, emellett még számos egyéb terve is van a jövővel kapcsolatban – ezekről is mesél majd Szabados Áginak 2023. október 14-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán, egy kellemes irodalmi reggeli keretében. 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!