Program


"Induljékhát a Bakterház!"

"Induljékhát a Bakterház!"

Az örök klasszikuson Rideg Sándor Indul a bakterház című művén alapuló vígjáték, palóc kultúrával és kellő népzenével színezve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. csütörtök, 19:00

"Induljékhát a Bakterház"
Interaktív színház a színházban Vígjáték

"Egy felvidéki színtársulat bemutatja":

Bendegúzt édesanyja munkába küldi a bakterékhez, ahol bizony nagy kalamajkába keveredik. Megfigyelhetjük, hogyan száll szembe a némberekkel Bendegúz, hogy miként hempereg a szénakazalban Csámpás Rozi és a Bakter úr, megtudhatjuk, hogy miként kell meggyógyítani a szellemjárást és azt is, hogy hány liter pálinkát kell inni egy nap, ha valamire való palócok szeretnénk lenni.

SZÍNPADRA ÍRTA ÉS ALKALMAZTA: Lukács Kálmán
KOREOGRÁFUS: Burus Henrietta

SZEREPLŐK:
Kecskeméti Bence Odin
Kucsera Viktória
Bohus Gábor
Bercsik Zsuzsanna
Kovács Krisztián

Ajánlatunk


November 4-e, nemzeti gyásznap Magyarországon, amikor az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének, a szovjet csapatok bevonulásának évfordulóján az áldozatokra emlékezünk. Ennek tiszteletére egy ünnepélyes gálakoncertet tűz műsorra a Budapesti Operettszínház.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Lehár Ferenc, avagy a magyar Operettkirály alkotása, a maga zeneiségével, szövevényes történetével műfajának méltó képviselője. A háromfelvonásos operett ősbemutatója óta osztatlan sikert arat a közönség soraiban. Történetünk egy párizsi szerelem eseményeit meséli el, amely egy dús gazdag özvegy és egy bohém szívtipró között bontakozik ki. A politika és a pénz világa a háttérből irányítja az eseményeket, miközben a fordulatos történet során láthatjuk két szép, azonban magukat valóságos bálványokként kezelő ember megszelídülését az egymásra találásban.

Ajánló


Giuseppe Verdi NABUCCO Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben. A Made in…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!