Program


Impulzív Lélekmelegítők - Pál Feri: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? – A kiégés elkerülése

Impulzív Lélekmelegítők - Pál Feri: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? – A kiégés elkerülése

Pál Feri atyát talán nem is kell bemutatnunk… A katolikus pap és mentálhigiénés szakember a legnépszerűbb előadók közé tartozik.  több

Jegytípusok


4 900 Ft
Nézőtér

Aktuális előadásokLebilincselő előadásainak saját személyisége a kulcsa: egyszerű és érthető magyarázatokat ad a bonyolult kérdésekre, fergeteges színpadi jelenléte pedig átélhetővé teszi az életből vett történeteket. Ha kellően odafigyelünk a szavaira, akkor választ kaphatunk az élet nagy kérdéseire.

Ezen az előadásán például a kiégés jelenségére. Ma már elmondható, hogy nemcsak segítő foglalkozásúként, hanem bármilyen munkakörben, sőt tulajdonképpen akármelyik életszerepünkben kiéghetünk. Megtörténhet velünk munkavállalóként, férjként, feleségként, szülőként, nagyszülőként, sőt akár barátként is. Egy tünetegyüttesről van szó, amely egy jól leírható folyamatban mutatja meg magát.

Három fő jellemzője: a kimerültség, a motiválatlanság, vagyis a negatív viszony a munkával, az adott tevékenységgel kapcsolatban, valamint a csökkent hatékonyság.

Ám mindez csak a jéghegy csúcsa. Ezért fontos, hogy lépésről lépésre lássuk, hogyan is zajlik le bennünk ez a folyamat, és főleg mit tehetünk a megelőzése érdekében.

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

A Molnár Bűvésziskola gálaműsora, melyen a bűvésztanoncok mutatkoznak be, ráadásul Szent Iván varázslatos és bűbájos éjjelének előestéjén!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!