Program


IMAGINE Wedding Show – Esküvői kiállítás - Szerelmesek napja

IMAGINE Wedding Show – Esküvői kiállítás - Szerelmesek napja

Imagine Wedding Show esküvői kiállítás, Budapest egyik legelegánsabb esküvői helyszínén a Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben. Rengeteg esküvői szolgáltatóval, workshopokkal, divatbemutatókkal, gasztro kóstolókkal vár a szerelmesek napja, az Imagine Wedding Show!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

Megkérték a kezed? Itt a Szerelmesek Napja!

Valentin nap után újra itt az Imagine Wedding Show esküvői kiállítás egy igazán elegáns atmoszféra ölelésében a Kempinski Hotel Corvinus Budapest-ben! Egy lépésre a Fashion Street-től, közel 2000 négyzetméteren: minden, ami esküvő egy helyen, hogy az esküvőd szervezése olyan gondtalan élmény legyen amilyenre mindig is vágytál. Az esküvőszervezés minden szegmenséből várnak szolgáltatók, ezen a felejthetetlen napon, akik csak arra várnak, hogy a te álomesküvődet megvalósíthassák.

Ha inspirálódnál; esetleg tanácstalan vagy, hogy milyen szolgáltatót válassz esküvődre vagy kérdéseid vannak az esküvőszervezés terén akkor az Imagine Wedding Show esküvői kiállítást neked találtuk ki.

Hogy mivel várunk a szerelmesek napján?

- rengeteg esküvői szolgáltató
- különleges workshopok
- érdekes előadások
- gasztro bemutató és kostoló
- selfie sarok
- menyasszonyi ruha divatbemutatók a 2023-as trendek szerint
- ajándék beauty welcome csomag

A kiállítás helyszíne Budapest egyik legelegánsabb esküvői helyszíne, a Kempinski Hotel Budapest Corvinus. Ha szeretnéd látni, milyen egy lélegzetelállító esküvő a Kempinskiben akkor tarts velünk 2023. február 25.-én, hiszen különleges konyha és catering bemutatóval, szálloda tour-ral, esküvő szervezői beszélgetéssel vezeti be a házasulandókat az álom esküvő részleteibe.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!