Program


Horváth Margit zenekaros estje

Horváth Margit zenekaros estje

Szeptember 29-én, csütörtökön, 18:00-tól ismét egy egyedülálló koncertélmény várja vendégeinket a Szindbád Rendezvényterem pódiumszínpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 29. csütörtök, 18:00

Horváth Margit zenekaros estje

Horváth Margit, a Móricz Zsigmond Színház színművésze az alkalomra egyedülálló koncerttel, igazi zenei kavalkáddal várja Önöket. Klasszikus musical kincsek, nagy szerepek slágerei csendülnek fel a Szindbádban, ahol a kikapcsolódás és a hangulat előre garantált!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!