Program


Honeybeast – Cirkusz turné

Honeybeast – Cirkusz turné

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadára, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével vagy akár a kortárs tánccal ötvözve képes új minőséget teremteni, ezzel szélesítve a szórakoztatónak mondott műfaj határait. A Symphoney és a Legyen tánc! turné, a zenekar klasszikus zenészekkel ill. a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével színpadra álmodott valamennyi előadása teltházak előtt bizonyította, hogy a Honeybeast mára a honi könnyűzenei színtér legfontosabb zenekarai közé emelkedett.

Közel másfél év kihagyás, de egy koncertekben már bővelkedő nyár után, 2021 őszén a zenekar újból turnéra indul. A helyszínek ismét a jól ismert koncerttermek és művelődési házak, amelyek színpadán most csak a Honeybeast áll majd a reflektorfényben és a már megszokott, lenyűgöző színpadi látvány mellett, ezúttal önálló koncerteket ad. A jól ismert dalok így puszta valójukban mutatják meg, hogy a Honeybeast fanyar humorú popzenéje egyszerre lehet szelíd és felkavaró, fegyelmezett és játékos vagy színesen harsány, akár a cirkusz.

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!