Program


Hevesi Tamás „Szeretem” - Akusztikus koncert

Hevesi Tamás „Szeretem” - Akusztikus koncert

Hevesi Tamás a magyar könnyűzene kiemelkedő alakja, aki egy exkluzív színházi koncertélménnyel készül 2025. február 14-én, a budapesti RaM-ArT Színház közönségének.

Jegytípusok


7 900 Ft - 11 900 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Hevesi Tamás „Szeretem”

Valentin-napi exkluzív akusztikus koncert

2025. február 14., 19:00 – RaM-ArT Színház

 

Hevesi Tamás a magyar könnyűzene kiemelkedő alakja, aki egy exkluzív színházi koncertélménnyel készül 2025. február 14-én, a budapesti RaM-ArT Színház közönségének.

Tamás szólókarrierje 1994-ben az „Ezt egy életen át kell játszani” dallal kezdődött, amely Platina lemez lett, több héten keresztül vezette a hivatalos slágerlistákat. Az amerikai MTV csatornáján 12 hétig szerepelt a dal.

1995-től 2010-ig megjelent további öt CD, mindegyik arany vagy platina lemez volt.

Mindamellett, hogy mai napig folyamatosan koncertezik és járja az országot, megmutatta tehetségét különböző TV zenei show-műsorokban is. Szerepelt a „Sztárban sztár”, a „Nagy Duett”, a „Sztárban sztár + egy Kicsi” több héten át tartó élő adásaiban, és idén ősszel a „Sztárban sztár All stars”-ban is helyett kapott az ország legelismertebb tehetségei között. Legemlékezetesebb alakításai voltak Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Simándy József vagy Balázs Fecó megszemélyesítése.

Az este során az Ezt egy életen át kell játszani, a Csíkos napernyő, a Zötyög az élet, a Szólj rám, ha hangosan énekelek című nagy slágerek mellett, az igazi lírai hangvételű dalai is felcsendülnek majd, mint például a Jeremy, a Távol vagy a Vigyázz rám. Csak erre az estére igazi Valentin-napi szerelmes dalok különleges hangszerelésben és előadásmódban kerülnek majd színpadra, melyet a közönség még máshol nem hallhatott.

Hevesi Tamás nyolctagú zenekar és hattagú vonószenekar kíséretében garantáltan felejthetetlen, és megismételhetetlen élményt kínál minden nézőnek.

Ajánló


A Le Poème Harmonique először 2006 márciusában lépett fel a Müpában: Vincent Dumestre együttese Molière és Lully Úrhatnám polgárát adta…

A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Az idei évadban is folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeink. A programok szerkesztője és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!