Program


HÁZIBULI 1984

HÁZIBULI 1984

Házibuli 1985
- élmények elsőkézből -
Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak ötvenesek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 12. péntek, 20:00

Mi most azok vagyunk!
És visszarepítünk mindenkit a korosztályunkból abba az évbe, amikor Madonna énekelte a 'Like a Virgin'-t, Phil Collins a 'Sussudio'-t, a Dire Straits a'Money for Nothing'-ot, az Aha 'Take On Me'-t, s az egész világ a 'We Are the World'-öt, amikor Marty McFly visszament a jövőbe, amikor A Nílus gyöngyét alámondással néztük a művházban, amikor az osztrákokat Kiprich Józsi lenullázta, amikor Mihail Gorbacsov nekiállt rendszertváltani.
Amikor még tizenévesek voltunk...
Jöttök táncolni, ötvenesek?

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!