Program


Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncertje

Hans Zimmer filmzenei koncert Debrecenben!

Jegytípusok


15 990 Ft - 19 990 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Ne hagyja ki ezt az egyedülálló estét, amely a legikonikusabb filmzene világába kalauzolja el Önt. Debrecenben egy szimfonikus zenekar lép fel, amely Hans Zimmer híres zeneszerző mesterműveit adja elő egy exkluzív koncert keretében.

Ez a koncert kötelező program minden filmzenerajongónak! Jöjjön el, és élvezze ezt a felejthetetlen estét, amely tele van érzelmekkel és zenei remekművekkel, amelyek meghatározták a modern mozi világát.

Hans Zimmer német zeneszerző, aki filmzenéi révén vált híressé. Ismert arról, hogy zenéjén keresztül képes intenzitást és érzelmi mélységet adni a történetmeséléshez. Legismertebb filmjei közé tartozik az Eredet, az Interstellar, a Dűne és a Gladiátor, amelyek világszerte elnyerték a közönség szívét. Zimmer munkásságát számos díjjal jutalmazták, köztük két Oscar-díjjal, három Golden Globe-díjjal és négy Grammy-díjjal, összesen 37 elismeréssel.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy élőben élvezze Hans Zimmer zenéjét a fantasztikus GRANDE ORCHESTRA előadásában! A jegyek már kaphatók. Biztosítsa helyét, és készüljön fel egy felejthetetlen zenei élményre.

 

Ajánló


Ünnepi hangulatú, nagyszabású Karácsonyi koncertshow-val várunk titeket 2024.12.28-án a Főnix Arénában, ahol a 80-as évek egyik legnagyobb világsztárja mellett hazánk…

Jordi Savall újra a Fesztiválzenekar élén! A régizene élő legendája ezúttal elemek és fúriák témái köré épített programját adja elő…

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!