Program


Hajdu You Do? - Hajdu Steve önálló műsora
3

Hajdu You Do? - Hajdu Steve önálló műsora

A Hajdu you do? című est most vett részt egy Török turnén. Helyszínek: Törökbálint, Törökszentmiklós, Törökugrató.
A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 31. péntek, 18:00

Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.
Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz!

60-70 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni.

Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, az egyedül élők pedig tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.

Megígérhetném a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk.
Hajdu István (Steve)

Ajánlatunk


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!