Program


HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

A Háború vagy béke? című darabban egy vidéki szavazatszámlálás során szerzett élmények és tapasztalatok lettek feldolgozva egy sajátos, elképzelt szemszögből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 7. szombat, 19:00

HÁBORÚ vagy BÉKE? - a haza egy érzést jelent
(színdarab két felvonásban)

Megismerhetjük a falu egyszerű lakóit, és a falu értelmiségét, a mindennapi problémáikat, és megalkuvásaikat. Lassacskán kirajzolódik a résztvevők elkötelezettsége, és azok ütközése.  Mindezt a pandémia idején.

Hogy néz ki egy szavazatszámlálás? Hogyan kapcsolódik egy magyarországi választás Ausztriához és Németországhoz? Hogyan kapcsolódik a mindenség almájához vagy Pilátushoz? Hogyan kapcsolódik a költészethez vagy az állatfarmhoz? Egyáltalán, hogy kapcsolódik minden a végtelenhez? Hol ér körbe a történet? Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés válasszatok!
De a legfontosabb kérdés: mi legyen a szomszéd tehenével?

SZEREPLŐK:
Alquier Benjamin
Balassa Bálint
Balassa Zsófia
Bohus Gábor
Kucsera Viktória
Nagy Zsolt
Sebők Meliton

ÍRTA és RENDEZTE:
Balassa Bálint

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!