Program


Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola: Koncertvizsga
2

Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola: Koncertvizsga

Előadás két felvonásban / Performance in two acts

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 13. kedd, 19:00

Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium:
KONCERTVIZSGA 2023
- előadás két részben -

Hamupipőke
Koreográfus: Sebestyén Bálint Harangozó-díjas táncművész, Győri Balett magántácosa
Zene: Szergej Prokofjev

Mesebalett, mely az örök klasszikus mese átdolgozása egy felvonásban. Hamupipőke, a szegénysorsú lány, akit az édesanyja halála után a gonosz mostoha és két undok lánya folyton bántják. Egyedüli barátai a házban futkározó egérkék és az ablakban éneklő galambok.

Hotel lobby   
Koreográfus: Horváth Vanessa és Simonka Ádám
Részlet: Luigi Iannone – Győri Balett táncművésze
Zene: montázs

Minden szállodában lobby az a tér, ahol különféle ember találkozhat. Akár direkt, akár véletlen, vagy akár csak futtában, de találkoznak különböző kultúrák, különböző nyelvek, embertípusok és ezek vagy kapcsolatba kerülnek egymással és elindul az interakció, vagy csak elmennek egymás mellett és soha nem is veszik észre, hogy akár egy percre is, közük volt egymáshoz.
Az előadásban szereplő 12. és 13. évfolyam végzős növendék mellett a 9., 10. és 11. évfolyam klasszikus balett, valamint modern-kortárs tánc tagozat növendékei is színpadra lépnek.

Fotók: Pillák István


Győr School of Dance and Fine Arts
GRADUATION PERFORMANCE 2023
Performance in two acts

Cinderella
Choreographer: Bálint Sebestyén Harangozó Award Holder
Music: Sergej Prokofijev

Fairy tale ballet, which is a remake of the eternal classic tale in one act. Cinderella is a poor girl who, after her mother’s death, is constantly humiliated by her evil stepmother and her two mean daughters. Her only friends are the sweet mice running around the house and the friendly pigeons singing in the window.

Hotel lobby
Choreographers: Vanessa Horváth és Ádám Simonka
Luigi Iannone – ballet dancer of the Ballet Company of Győr
Musice: montáge

In every hotel, the lobby is the place where all the different people can meet. Whether it’s on purpose, accidental or just in a rush, different cultures, different languages and all kinds of people meet here and they get in touch with each other. Or they just pass by and never notice, not even for a minute that there were other people next to them.
In addition to the graduating students of the 12th and 13th grades in the performance, the students of the classical ballet and modern-contemporary dance departments of the 9th, 10th and 11th grades will aslo take the stage.

Photo: István Pillák

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!