Program


Gyilkos Halloween

Gyilkos Halloween

amerikai horror, thriller, 106 perc, 2021
18+
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 3. szerda, 20:00

2018-ban Jamie Lee Curtis főszereplésével a David Gordon Green-féle Halloween tarolt a mozipénztáraknál, több mint 250 millió dollár bevételt hozott világszerte, a négy évtizedes film-franchise legjövedelmezőbb darabja lett, és megdöntötte a legjobb nyitóhétvége rekordját a női főszereplős horrorfilmek terén.
És a Halloween éjszaka, amikor Michael Myers visszatért, még nem ért véget...
Percekkel azután, hogy Laurie Strode (Curtis), lánya, Karen (Judy Greer), és unokája, Allyson (Andi Matichak) ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte.
Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik. Miközben Laurie próbálja leküzdeni fájdalmát, arra készül, hogy megvédje magát, és ezzel Haddonfield városát is arra ösztökéli, hogy összefogjanak a megfékezhetetlen szörnyeteg ellen.
A Strode nők összeállnak Michael első ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a dolgokat, és igazságtevő csapatot alkotva vágnak neki, hogy egyszer s mindenkorra levadásszák Michaelt.
A gonosz ma meghal.

Ajánlatunk


zenés party két részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!