Program


Góbi Rita Társulat: Pici Bonbon - Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás / MINIMATINÉ
2

Góbi Rita Társulat: Pici Bonbon - Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás / MINIMATINÉ

A Góbi Rita Társulat Pici Bonbon című előadása az ajándékozó és megajándékozott viszonyáról mesél zenével, mozgással, képpel, bábbal, és akkor még a közös játékról nem is szóltunk. Mert adni jobb, mint kapni.

Jegytípusok


2 500 Ft
Uvegterem

Aktuális előadásokGóbi Rita Társulat: Pici Bonbon
Mozgásfoglalkozással egybekötött mesés-táncos előadás
Korosztály: 3-8 év

Többek között azért nagyon jó gyereknek lenni, mert az ember gyakran kap ajándékot. Névnap, szülinap, karácsony, és még sorolhatnánk a fontosabbnál fontosabb alkalmakat: ilyenkor valaki lényegesnek gondolja, hogy meglepjen titeket valami igazán személyessel és emlékezetessel. A Góbi Rita Társulat Pici Bonbon című előadása erről a különleges folyamatról, ajándékozó és megajándékozott viszonyáról mesél zenével, mozgással, képpel, bábbal, és akkor még a közös játékról nem is szóltunk. Mert adni jobb, mint kapni.

Táncpedagógus, diplomás táncművész, koreográfus: Góbi Rita a hazai kortárstánc-élet sokoldalú előadója. A gyerekműsorok nála nem járulékos elemek, hanem széles, műfaji és földrajzi határokon átívelő tevékenységi körének meghatározó részei. Jól tudja, hogy a tánc, a mozgás szeretetének a lehető legkorábban kell és lehet megnyerni a fiatalokat. Interaktív táncelőadásai osztatlan sikert aratnak, bárhol is lépjen fel velük. Közel tíz éve van már műsoron a Pici Bonbon is, amely szavak nélkül, pontosan irányzott mozdulatokkal, fülbemászó dallamokkal és könnyen dekódolható történettel nyűgözi le a legifjabb közönséget is. A 2-5 éves nézők, meg persze nagyobb testvéreik előtt feltárulnak a színpadon lévő doboz titkai a félórás előadás során: játékok, plüssállatok szeszélyes rendben bújnak elő a rejtélyes dobozból, hogy aztán Góbi Rita testrészei, majd kölykös-bohócos lénye is megjelenjen végül. Lenyűgöző, ahogy az alighanem feneketlen dobozból újabb és újabb növényeket, állatokat, tárgyakat húz elő, benépesítve velük a színpadot. Az előadás második fele váratlan izgalmakat hoz: az újabb félórás blokkban Góbi Rita táncolni hívja nézőit, de a szórakozás közben tanulásra is jut idő.

tánc és koreográfia - Góbi Rita

Alkotók:
zene: Gyulai Csaba
jelmez, díszlet: Földi Kinga

Együttműködő partner: Műhely Alapítvány
Támogató: Kulturális és Innovációs Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Műhely Alapítvány, SÍN Kulturális Központ, gaborgobi.com

Rendező: Müpa

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Rendezte és előadja: Meister Éva színművész

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!