Program


ÚJVILÁG - ROMÁN SÁNDOR ENTERTAINMENT
5

ÚJVILÁG - ROMÁN SÁNDOR ENTERTAINMENT

A Román Sándor Entertainment produkciója

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 24. péntek, 19:00

ÚJVILÁG - ROMÁN SÁNDOR ENTERTAINMENT

Fiatalság, bolondság, bohémség és tánc minden mennyiségben. Ezek jellemzik Román Sándor legújabb egész estés táncprodukcióját. Az előadás két tüzes fiatal egymásra találásáról szól, arról, hogy az ellentétek igenis vonzzák egymást és a boldogsághoz vezető út néha rögös. A darab rengeteg humorral mutatja be, hogy hagyományainkat és konvencióinkat végül is, maga az élet írta és soha nem szabad elhagynunk őket. A darab tisztelgés tradícióink előtt, melyek utat mutatnak, biztonságot adnak, és a boldogsághoz vezetnek.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!