Program


FÜLEKY PINCÉSZET – BORKÓSTOLÓ

FÜLEKY PINCÉSZET – BORKÓSTOLÓ

A bodrogkeresztúri Füleky pincészet egy közepes méretű tokaji birtok, a Tokaj-hegy lábánál, közel a Bodrog partjához. Bodrogkeresztúr nem csak kiváló tokaji borairól nevezetes, hanem arról is, hogy a fehér gólyák kedvelt fészkelőhelye. Egyik bormárkájukat egy létező helyi gólyáról, Fülöpről nevezték el.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 7. csütörtök, 18:00

A bor értékesítésének bevételéből a környék gólyafészkeinek karbantartását, gólyafészek állványok készítését és madárvédő elektromos szigetelések felhelyezését támogatják.
A gyönyörűen felújított és restaurált,  XVIII. századi, barokk stílusú Füleky-kúria és a borászat Bodrogkeresztúr központjában található. A falut világszerte híres zarándokhellyé teszi az itt található Reb Steiner Saje csodarabbi sírja. A történelmi környezetbe harmonikusan illeszkedik a környékbeli kőből épült modern borászati feldolgozó, mely az ArchDaily com, a világ legnépszerűbb építészeti honlapjának szavazásán megnyerte az „Év Ipari Épülete 2011” címet. A pincészet Füleky Györgyről, az Első Tokaji Bormívelő Egyesület alapító tagjáról kapta a nevét.
Az 1998-ban alapított birtok területe 25 hektár a legjobb tokaji dűlőkben, tizenegy különböző helyen (Teleki, Vinnai, Bakonyi, Dobai, Mestervölgy, Úrágya, Király, Veresek, Somos, Sajgó, Palandor).
A Füleky Tokaj Pincészet birtokbora, dűlőszelektált, késői szüretelésű és aszúboraik közös jellemzője az egyensúly és az elegancia. FÜLÖP a Különc, Bodrogkeresztúr fehér gólyájáról elnevezett márkájuk egy száraz és egy késői szüretelésű bort tartalmaz.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!