Program


Férfi és Nő 4X

Férfi és Nő 4X

FÉRFI ÉS NŐ 4X
Összpróba Alapítvány



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 28. szerda, 17:00

Egy férfi, egy nő és egy buszmegálló. Négy találkozás, négy évszak, négy különböző pár. Összeköti őket egy dátum, amely fontos a számukra, mindketten valamilyen traumából, veszteségből érkeznek. Mit mondhat két ember egymásnak, miközben várják a buszt? Mindegyik jelenet egyik szereplője színházi alkotó, aki az általunk épp nézett előadáson dolgozik. Egy díszlettervező, egy zeneszerző, egy dramaturg és egy jelmeztervező. A saját történetük mellett az éppen zajló előadásról is mesélnek, más-más perspektívából. Az előadás Claude Lelouch Egy férfi és egy nő (Un homme et une femme) című filmjének alaphelyzetéből táplálkozik, azt gondolja tovább.

Zenei producer: Heidi Albert
Rendező munkatársa: Nagy Viktória
Írta és rendezte: Rusznyák Gábor

Az előadás hossza 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

Szereplők

Mészöly Anna
Simon Zoltán

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!