Program


FEHÉREN-FEKETÉN tábor - intenzív rajzfelvételi elkészítő

FEHÉREN-FEKETÉN tábor - intenzív rajzfelvételi elkészítő

13-14 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 8. hétfő, 10:00

Rajz felvételi felkészítő alapozó kurzus, művészeti középiskolákba jelentkező 7-8. osztályos diákoknak, de az eddigi tudás elmélyítésére is hasznos középiskolások-nak. Bővítheted ismereteid a megfigyelés pontosságáról, képkivágásról, kompozícióról, perspektíváról. Kísérletezhetsz különféle grafikai és festészeti technikákkal. Tudásod gyarapodása mellett átélheted az alkotás élményét, emellett tájékoztatást kapsz továbbtanulási lehetőségekről.

Szakmai vezető: Lukács Gyöngyi művésztanár
Információ: Acsai Rita

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik…

Szente Vajk ARANYLAKODALOM megint egy LEGÉNYBÚCSÚ (vígjáték két részben) Játékszín

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!