Program


Farkas Judit dalestje

Farkas Judit dalestje

Fellépők:
Farkas Judit – ének
Olgyay Gergő – gitár
Kéry Tamás – zongora

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 27. hétfő, 19:30

Műsor:

Huzella Elek: 3 népdalfeldolgozás
Farkas Ferenc: Gitár- dalok Dsida Jenő verseire
Petrovics Emil: Bűn és bűnhődés, “Nos hát, miről is meséljek? “ Szonja áriája
Eötvös Péter: Aranysárkány, Die goldene Drache
Kocsár Miklós: A kísértet dala
Beischer-Matyó Tamás:
Gyöngy; Agnus Dei; Elrejtem magam; Tavaszi szeretők verse;
Hajdan hársfa voltál; A halott menyasszony
Bucz Magor:
Őszi vázlat; Két karodban

Az előadókról:

Farkas Judit a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem operaének mesterszakán diplomázott 2018-ban Kertesi Ingrid növendékeként. 6 éves korában kezdett zongorázni, később az énekesi pályát választotta. Számos versenyen és mesterkurzuson vett részt eredményesen. 2018-ban a debreceni kortárs énekverseny első helyezettje. Olgyay Gergő gitárművésszel 2018 óta játszanak együtt, céluk, hogy felkutassák és megismertessék a közönséggel az énekre és gitárra írott ritkán hallható műveket is a
reneszánsztól a kortárs zenéig. 2020- ban a “Köszönjük, Magyarország!” pályázat keretében országszerte 10 koncertet adtak, gitárra és énekhangra írt művek kerültek műsorra, úgy mint Britten dalciklusai, Ernesto Cordero, Manuel de Falla, Federico García Lorca dalai, Dowland dalok. 2019-ben a debreceni kortárs énekversenyen kamara kategóriában első helyezettek lettek. Olgyay Gergő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerzett kitüntetéses klasszikus gitár measterdiplomát 2019-ben, 2017-ben és 2018-ban is ösztöndíjat nyert a stuttgarti Universität für Musik und darstellende Kunst egyetemre, ahol Mateus dela Fonte osztályában tanult.

Kéry Tamás zongoratanulmányai mellett ütőhangszereken is tanult. A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Lantos István, Kemenes András, Gulyás Márta növendékeként diplomázott, majd Weimar és München főiskoláin végzett posztgraduális tanulmányokat, végül 2009-ben szerzett dalkísérői mesterdiplomát a Müncheni Zeneművészeti Főiskolán, Rudi Spring osztályában. A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, a Müncheni és Nürnbergi Zeneművészeti Főiskola, a müncheni August Everding Színakadémia és a Nürnbergi Nemzeti Színház után 2012 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem korrepetitor tanára.

Ajánlatunk


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje alapján.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

„Világi dalok szólóénekesekre és kórusokra, hangszerkísérettel és mágikus képekkel” – így álmodta meg Carl Orff szcenikus kantátáját, a zenetörténet egyik legismertebb és legnépszerűbb művét.

Ajánló


Húsz éve tartottuk az ősbemutatót, több száz telt házas előadás után pedig most újra műsorra tűzzük a legendás musicalt, társulatunk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!