Program


FÁKLYÁS KALANDTÚRÁK A VADONBAN / Csoportos túra
2

FÁKLYÁS KALANDTÚRÁK A VADONBAN / Csoportos túra

Romantikus gyalogtúra fáklyákkal, vagy elemlámákkal a környék legizgalmasabb helyeire, sok izgalmat garantáló helyi túravezetővel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

FÁKLYÁS KALANDTÚRÁK A VADONBAN

Romantikus gyalogtúra fáklyákkal, vagy elemlámákkal a környék legizgalmasabb helyeire, sok izgalmat garantáló helyi túravezetővel.
A programidőt és a túra nehézségi szintjét mindig a vendégek kéréseinek megfelelően alakítjuk.
Fáklyákat, elemlámpákat mi biztosítjuk.

Szint: választható (kezdő, középhaladó, haladó)
Létszám: 10-20 fő
Korhatár: 8-99 év
Programidő: 1-2 óra (megbeszélés szerint)
Szezon: Egész évben
Időpont indulás: esti órákban (közös egyeztetés alapján)
Helyszín: Mátrafüred környéke

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!