Program


Emberfej, avagy a kicselezett mindennapok - Mogács Dániel önálló előadása

Emberfej, avagy a kicselezett mindennapok - Mogács Dániel önálló előadása

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 8. szombat, 19:00

Mindennapi harcaink és arcaink elemzése.
Rengeteg humort rejt magában, ha tudjuk kívülről szemlélni bénázó, vakvágányon száguldozó lényünket. Mogács tipikus karaktereket, életszituációkat és felesleges gondolatainkat játssza el. Az emberek megpróbálják megúszni a mindennapok kihívásait. „Álarcban” járnak, burokba zárják magukat. Nem megélik, hanem megkerülik a pillanatot. A pörgés egyre gyorsabb és közben eltávolodunk mindentől, amiért érdemes élni... de nem kell félni.

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!