Program


Élő Maksa Híradó 30

Élő Maksa Híradó 30

30 éves a Maksa Híradó! 
Nosztalgiautazásra invitáljuk az érdeklődőket a hírek világába! Maksa Zoltán, „hivatásos nevettető”, és a Mikroszkóp színpadról ismert Varga Ferenc József - Aradi Tibor humorista páros a nagysikerű Maksa Híradó legfrappánsabb híreiből, jeleneteiből összeállított humorcsokorral készülnek az Agora színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 15. szerda, 18:00

A Maksa híradó 1991-es elindulását követően tizenhárom éven keresztül szórakoztatta a Szeszélyes évszakok közönségét, és a 2015-ös szezonban egy évre újra visszatért a Rádiókabaré hullámhosszán. Az est során a két ifjabb humorista-titán önállóan is bemutatkozik, hogy az unalmas, szürke téli hétköznapokba egy kis vidámságot csempésszenek. Februárban a nevetésé lesz a főszerep A Vértes Agorájában!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!