Program


Élő Maksa Híradó 30

Élő Maksa Híradó 30

30 éves a Maksa Híradó! 
Nosztalgiautazásra invitáljuk az érdeklődőket a hírek világába! Maksa Zoltán, „hivatásos nevettető”, és a Mikroszkóp színpadról ismert Varga Ferenc József - Aradi Tibor humorista páros a nagysikerű Maksa Híradó legfrappánsabb híreiből, jeleneteiből összeállított humorcsokorral készülnek az Agora színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 15. szerda, 18:00

A Maksa híradó 1991-es elindulását követően tizenhárom éven keresztül szórakoztatta a Szeszélyes évszakok közönségét, és a 2015-ös szezonban egy évre újra visszatért a Rádiókabaré hullámhosszán. Az est során a két ifjabb humorista-titán önállóan is bemutatkozik, hogy az unalmas, szürke téli hétköznapokba egy kis vidámságot csempésszenek. Februárban a nevetésé lesz a főszerep A Vértes Agorájában!

Ajánlatunk


Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a népszerű regényírót. Szerencséjére az egyik rajongója találja meg és siet a segítségére. Annie Wilkes, aki ráadásul szakképzett ápolónő, a saját házában helyezi biztonságba a mozgásképtelen írót...

Amerikai Egyesült Államok, hatvanas évek. Frank William Abagnale Jr. átlagos tinédzsernek mondható mindaddig, míg egy nap, apja adóproblémáit és anyja szerelmi viszonyát követően el nem szökik széthulló családjától, hogy sajátos karrierbe kezdjen: mindig más alakot öltő zseniális szélhámos lesz.

Rejtély, hogy Európa közepén ez a remek adottságokkal rendelkező kisváros miért ment csődbe. A gyárak sorra bezártak, a népszerű üdülőközpont pang az ürességtől, már a székesegyház harangját is lefoglalta a végrehajtó.

Ajánló


Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az…

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!