Program


Duo VoCellino // Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

Duo VoCellino // Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

A Duo VoCellino egy olyan együttműködés neve, amely évek óta szövődik két elkötelezett és kísérletezni szerető zenész. Az eddigi tapasztalatok alapján, minden közös fellépés egy kaland a két muzsikus barát számára, amelyet követni a hallgatóknak is olyan élmény, mintha egy titkos világba látnának bele.

Jegytípusok


5 000 Ft
Belépőjegy

Aktuális előadások



A Duo VoCellino egy olyan együttműködés neve, amely évek óta szövődik két elkötelezett és kísérletezni szerető zenész: Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta között. Emberi és művészi fejlődés, amely folyamatosan formálódik, szinte a közönség szeme láttára: kétféle zenei világ találkozása a balkánitól kezdve az improvizáción át a közös kompozíciókig. 

A mostani koncerten az ISON-ban hallhatunk majd Bartók Mikrokozmosz átiratokat, azok továbbgondolását, valamint dalokat és régebbi szerzeményeket Szirtes Edina Mókus tollából.

Az eddigi tapasztalatok alapján, minden közös fellépés egy kaland a két muzsikus barát számára, amelyet követni a hallgatóknak is olyan élmény, mintha egy titkos világba látnának bele.

 

 
 
 
 

Ajánló


Balog József – zongora Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Héja Domonkos

A Pénzügyőr Zenekar az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékérre tartott ünnepi koncertjét fúvós hangszerelésben elhangzó klasszikusok és modern klasszikusok fémjelzik.

Évek óta sikeres sorozatunk apróbbaknak és nagyobbaknak is szól. Jó hangulatú, szórakoztató formában sok játékkal, mondókával és énekkel a közös…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!