Program


Donizetti: Lammermoori Lucia / MET - EA

Donizetti: Lammermoori Lucia / MET - EA

Az ausztrál Simon Stone rendezésében a meredeken emelkedő pályafutású fiatal amerikai szoprán, Nadine Sierra lesz Lucia, míg a tragikus sorsú szerelmespár másik tagját a bel canto-tenorok élmezőnyének virtuóz kiválósága, a mexikói Javier Camarena alakítja majd a Riccardo Frizza által vezényelt előadásban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 18:55

Donizetti: Lammermoori Lucia
A Met új produkciója

A lammermoori nász megindító története, amely már több alkalommal is szerepelt a Met HD-közvetítéseinek programján, most új rendezésben és új címszereplővel jut el a New York-i operaház globális közösségéhez. Az ausztrál Simon Stone rendezésében a meredeken emelkedő pályafutású fiatal amerikai szoprán, Nadine Sierra lesz Lucia, míg a tragikus sorsú szerelmespár másik tagját a bel canto-tenorok élmezőnyének virtuóz kiválósága, a mexikói Javier Camarena alakítja majd a Riccardo Frizza által vezényelt előadásban.

„Ritkán láttam ekkora izgalmat. Az aulában egy rendőr azt hitte, valamiféle zavargás tört ki, és gumibotját megragadva rontott be a lengőajtón - ám egyebet nem talált, mint tombolva ünneplő nézők zajos seregét” - írta egy szemtanú a Metben uralkodó Lucia-őrület egyik kitüntetett, Enrico Caruso részvételével ékes pillanatáról. Donizetti operájának 600 fölött járó előadásszáma és a Lucia főszerepeiben fellépett legendás énekesek névsora pedig arról tanúskodik, hogy a mű iránti érdeklődés azóta sem lanyhult. Ezt mutatja az is, hogy Mary Zimmerman ízlésesen modernizáló irályú rendezésének évtizedes diadalmenete után már érkezik is az újabb Lucia a Met hatalmas színpadára. Méghozzá ezúttal az eddig főleg a prózai színház világában otthonos, de 2019-ben már egy salzburgi operarendezéssel (Cherubini Medeájával) is sikerrel bemutatkozott Simon Stone színre állításában. Az előadás operai szexepiljét Sierra szopránja és Camarena tenorja mellett a lengyel Artur Ruciński erőteljes baritonja, valamint Matthew Rose tekintélyt sugárzó basszusa is gyarapítja majd.

A Metropolitan Opera Live in HD közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Vezényel: Riccardo Frizza

Szereplők:
Lucia...................... Nadine Sierra
Edgardo................. Javier Camarena
Enrico.................... Artur Ruciński
Raimondo.............. Matthew Rose

Közreműködik a Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Alkotók:
díszlet: Lizzie Clachan
jelmez: Alice Babidge
fény: James Farncombe
rendező: Simon Stone

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!