Program


Dolhai Attila - Genezis

Dolhai Attila - Genezis

Az elmúlt időszakban Dolhai Attilában egyre erőteljesebben fogalmazódott meg a gondolat, hogy tapasztalatait, érzéseit ne csupán színpadi szerepeken keresztül ossza meg a közönséggel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Több mint két évtizedes színházi pályafutása mellett a könnyűzene mindig is fontos szerepet töltött be az életében, ám míg például a Visszatérés, vagy a Mi muzsikus lelkek a színházi élményei összefoglalásai voltak, legújabb albuma, a Genezis már egyértelműen a rock irányába mutat.

„Az István, a király Koppányaként újraéledt bennem a lázadó erő, a Madách Színház Once című előadása pedig ismét gitárt adott a kezembe, és bátorságot, hogy a bennem megszülető gondolatok dalokká formálódjanak” – mondja az új korongról Dolhai Attila.

A Genezissel az énekes-dalszerző azt az irányt szerette volna folytatni, melyet első albumaival, az Ébredjen a nappal, vagy az aranylemez minősítést kapó Ragyogással elkezdett.

„Olyan kiadványról álmodtam, amiben alkotóként is részt veszek. Csak most már talán kicsit érettebben és sokkal bátrabban!”

A Genezis zenei anyagának létrehozásában Brandenburg Máté, Brandenburg Ádám, Csiszár Ferenc Csiszi, Molnár Tamás, Kovács Adrián és Nagy Zsolt LISZI volt a segítségére. A lemezre felkerült tíz dal magában hordozza a dalszerző szabadságvágyát, a szenvedélyét, miközben a szövegeken keresztül megjelennek a szerelem különböző formái is. Az album zenei világában a pop-rock műfaja felé közelít, meghatározó szerepet játszik benne a gitár, de nem kevésbé jelentős a dob és a basszus sem.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!