Program


DEVA - Nyárzáró koncert

DEVA - Nyárzáró koncert

Takács Dorina, vagyis Дeva, üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre. A fiatal előadó zenéit maga írja, producereli és énekli, sőt, a lemezborítókat is saját maga készíti. Élő fellépései során zenekarával együtt varázsolják el a közönséget.

Jegytípusok


6 500 Ft - 16 500 Ft
3 jegytípus

Aktuális előadások



Дeva különleges zenéje egy ősi földre kalauzolja a hallgatót. Számait atmoszferikus, lágy hangok, selymesen pulzáló basszus és a magyar népdalok misztikus világából merített többszólamú mantrák jellemzik. Számos kislemezt követően debütáló albuma, a "Csillag", Zságer Balázs kiadójánál, a Move Gently Recordsnál jelent meg. Az album megjelenésével egyidőben Дeva elnyerte a neves Music Moves Europe Díjat, valamint a Petőfi Rádió legjobb női előadói díját is.
A hazai fesztiválok mellett Дeva már nemzetközi színpadokon is bizonyított, fellépett többek között a Vienna Waves-en, az Eurosonicon, a The Great Escape és a Superbloom fesztiválokon is.

Esőnap: 10.05.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Gájer Bálint "Swing Karácsony" nagykoncertje Budapesten. Egy új magyar nyelvű lemezzel ünnepeljük meg a jubileumi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!