Program


Dés László Koncert és vendégei: Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

Dés László Koncert és vendégei: Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

A nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után most egy új nagynevű színész hármas mutatkozik be Dés László dalaival: Für Anikó, Mácsai Pál és Nagy Ervin.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 2. hétfő, 19:00

„Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba.

Für Anikó és Dés László ebben a produkcióban találkozott először koncert színpadon. Für Anikó remek színésznő és amellett nagyszerűen énekel, saját koncertjével évek óta járja az országot. Dés dalokat korábban még nem énekelt, nagy izgalommal vártuk a nagy találkozást, amely remekül sikerült!

Mácsai Pállal, akiről köztudott, hogy nemcsak prózában rendkívüli művész, de nagyszerűen énekel és gitározik, Dés László több produkcióban lépett már fel együtt, de korábban ezek leginkább zenés irodalmi műsorok voltak. Idén áprilisi koncertjére hívta először vendégül énekelni, sőt, kifejezetten neki írt dalt, melynek szövegét maga a kiváló színész jegyzi.

Nagy Ervinnel 2021-ben kezdett együtt dolgozni Dés Lászlóval. Nagy Ervin amellett, hogy remek színész, nagyon muzikális és nagyszerűen énekel.
A produkciót ezúttal is egy kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri.

Az együttes tagjai:
Sipeki Zoltán - gitár
Boros Attila - basszusgitár
Sebestyén Áron – billentyűs hangszerek
Gyenge Lajos - dobok
Óvári Éva - vokál
Péter Barbara – vokál

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!