Program


Démonok között 3 - Az ördög kényszerített

Démonok között 3 - Az ördög kényszerített

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. A hátborzongatóan rémes történetek különlegessége, hogy megtörtént esetek alapján készülnek: a démonűzéssel foglalkozó Warren-házaspár valódi feljegyzései alapján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 23. szerda, 19:30

Démonok között 3 - Az ördög kényszerített / The Conjuring: The Devil Made Me Do It
amerikai misztikus thriller, horror, 112 perc, 2021
18 éven aluliak számára nem ajánlott

A gyilkosnak nem jár felmentés. Kivéve, ha ártatlan. Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga), a legendás démonűző pár mindig a jót szolgálta, de néha a gonosz eszközévé válik. Ezúttal egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt – és a brutális gyilkosságot talán egy ártatlan ember követte el: akit a benne bujkáló démon kényszerített szörnyű tettére.

A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe…

Főszereplők:
Lorraine Warren....... Vera Farmiga
Patrick Wilson.......... Ed Warren
David Glatzel........... Julian Hilliard

Rendező: Michael Chaves

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!