Program


Dámák a pakliban - Liliom Produkció nyilvános főpróba

Dámák a pakliban - Liliom Produkció nyilvános főpróba

Abigail T. Moore darabját, egy női vígjátékot mutat be a Liliom Produkció Női Színháza a magyar közönségnek. A fiatal brit írónő komédiája négy barátnő kapcsolatáról szól.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. péntek, 19:00

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A fergeteges vígjátékot négy remek színésznő előadásában láthatják.
Alice (Horváth Lili) a jómódú özvegy levelére sietnek hozzá a barátnők. A három nő: Ruby, az ízig-vérig nő (Hegyi Barbara), Josie, a bohém festőnő (Szalai Kriszta) és Nina, a gátlásaival küzdő háziasszony (Olasz Ági) látogatásának azonban más oka is van... Mindegyikőjüknek van egy féltve őrzött titka, amelyre előbb-utóbb fény kell, hogy derüljön…

Szereplők: Hegyi Barbara, Horváth Lili, Olasz Ági, Szalai Kriszta
Diszlet- és jelmeztervező: Ungár Anikó
Dramaturg: Csík Csaba
Fordította: Kovalits Anna
Rendezte: Tallós Rita

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát" az ablakban.

Ajánló


Minden normális, modern férfinak három menyasszony az ideális, csak légiutas-kísérők legyenek, és menetrend szerint elkerüljék egymást.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!