Program


Daalarna Jótékonysági Vásár 2022

Daalarna Jótékonysági Vásár 2022

Idén újra megrendezzük a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásárt, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 25. vasárnap, 18:30

Reméljük, hogy kezdeményezésünkkel idén nem csak az UNICEF Magyarországot, hanem olyan
menyasszonyokat is tudunk támogatni, akik évek óta arról álmodnak, hogy Daalarna ruhájuk lesz a nagy napon.

A Daalarna Jótékonysági Vásárt 2022. szeptember 12 – 25. között tartjuk budapesti szalonunkban. Minden nap 10:00 – 19:00 óra között várjuk az érdeklődőket (szombaton és vasárnap is).

A vásárra időpontfoglalás/jegyvásárlás szükséges. A vásárra szóló jegy árának egy részével az UNICEF Magyarország munkáját támogatjuk. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a jegy.hu oldalon lehet vásárolni. Időpontot emailben, telefonon, személyesen a Daalarna NEM tud adni.

Egy érdeklődőnek kizárólag egy jegy vásárlására van lehetősége, ami 30 perc időtartamra szól. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag valaki több jeggyel rendelkezik, abban az esetben sincs lehetősége ezeket beváltani, csak egy 30 perces ruhapróbára jogosult. Kérjük, hogy a megvásárolt jegyet kinyomtatva hozzátok magatokkal, vagy telefonon mutassátok be.

Az idei évben egy különleges ajándékkal is kedveskedünk nektek: mindenkit, aki a jótékonysági vásár alatt esküvői ruhát vásárol, megajándékozunk egy 36 ezer forint értékű Daalarna fátyollal. Partnerünk, a CATRICE Cosmetics jóvoltából pedig minden jegyvásárlót CATRICE sminktermékkel ajándékozunk meg (Csak abban az esetben, ha eljön a lefoglalt időpontra!)

FONTOS TUDNIVALÓK

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy új kollekciós ruhák a vásár során nem kerülnek értékesítésre. A megvásárolható darabok régebbi kollekciós esküvői modellek lesznek, melyeket divatbemutatón, fotózáson mutattunk be.
Előfordulhat, hogy ezért egyes ruhák már nincsenek tökéletes állapotban, tisztításra vagy javításra szorulnak. A ruhák utólagos igazítását, átalakítását vagy javítását a Daalarna NEM vállalja.

A mintadarabok mérete 36-38-as, mely a mi mérettáblázatunk alapján a 64- 70 cm-es derékméretnek felel meg. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a ruhákat kiengedni nem lehet. A ruhák utólagos méretre igazítását nem vállaljuk, valamint a ruhákra garanciát nem vállalunk! A mintadarabjaink standard szoknyahossza 120 cm deréktól a földig.

Sajnos előzetesen nem tudunk információt adni arról, hogy pontosan mely modellek lesznek megvásárolhatók, de a Daalarna és a Secret Stories felületein megmutatunk pár darabot, melyek biztosan ott lesznek a vásáron.

Ebben az évben nincs lehetőség alkalmi ruhák megvásárlásra, kizárólag esküvői ruhák megvételére tudunk lehetőséget biztosítani.

A vásáron lévő ruhákat az eredeti árukhoz képest 50-70 százalékos kedvezménnyel lehet majd megvásárolni. Ruháink legnagyobb része 250-300 ezer forint között lesz elérhető néhány különleges, kitűnő állapotban lévő darab kivételével – ezek 350-400 ezer forint között lesznek megvásárolhatók.

Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy a nagy érdeklődés miatt idén a szokásosnál több ruhát fogunk értékesíteni. Így ha az utolsó napok valamelyikén tudtok csak eljönni, akkor is bőven lesznek még megvásárolható darabok, ugyanis minden nap teszünk majd ki új ruhákat.

Minden vendég maximum egy kísérőt hozhat, akiknek jegy nem szükséges.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy plusz kísérőket NEM áll módunkban beengedni. Ha azonban a kísérő is szeretne ruhát próbálni, neki is külön jegy vásárlása szükséges! Férfi kísérőt a szalonban sajnos nem tudunk fogadni.

Egy időpontra mindösszesen 2 vendéget tudunk fogadni. Mindegyik vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során. Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak, ennyi idő után át kell adni a próbalehetőséget a következő időpontra érkező vendégnek. Ha valaki nem érkezik pontosan az időpontjára, annyi idővel kevesebbet tud próbálni, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint ne késsetek el.

Ha valaki nem tud a lefoglalt időpontra eljönni, visszaváltásra/ időpontcserére sajnos nincsen lehetőség. Ha más időpontban szeretnél jönni, új jegyet kell vásárolnod. Ha egyáltalán nem tudsz eljönni, a megvásárolt jegyet/lehetőséget kérjük, ajánld fel másnak (akár a hivatalos Facebook esemény komment
szekciójában).

A vásáron CSAK KÉSZPÉNZT tudunk elfogadni, kártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség. Bankautomata a közelben található, kérjük, hogy előzetesen vegyetek fel készpénzt, ha szükséges.

A megvásárolt ruhák esetében, mivel nem új darabok, utólagos visszavételre, cserére nincs lehetőség, illetve ruhát félretenni sem áll módunkban.

A szalonban mosdó/WC nem áll rendelkezésre, és a központi irodánkban sem tudunk lehetőséget biztosítani a használatra.

Az esemény felnőtteknek szól, kérjük a kisgyermekek, háziállatok most maradjanak otthon. Megértéseteket köszönjük!

Javasoljuk, hogy minden vendég testszínű fehérneműben, pánt nélküli melltartóban érkezzen, valamint, ha lehet, smink nélkül, mert az megkönnyíti a ruhák gyors próbálását. Próbacipő viselését nem javasoljuk, ezért kérjük, ne hozzatok magatokkal.

Partnerünk, a CATRICE Cosmetics jóvoltából minden jegyvásárlót CATRICE sminktermékkel ajándékozunk meg (Csak abban az esetben, ha eljön a lefoglalt időpontra!) A jegyvásárlással és az eseményen való részvétellel a jegyvásárló automatikusan hozzájárul a feltételek elfogadásához.

A címünk: 1054 Budapest, Alkotmány u. 16. (Alkotmány utca – Bihari János utca sarka az utcafronton).

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

vígjáték két részben

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!