Program


Csodabogarak - Hajdú Balázs önálló estje

Csodabogarak - Hajdú Balázs önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. péntek, 19:00

7 ember, 7 bogár, 7 különböző élettörténet, humorral fűszerezve.

Mi a közös bennük?

- Lionel Messi, világbajnok argentin válogatott labdarúgó, hétszeres aranylabdás szupersztár, akinek első edzője édesapja volt, 16 évesen pedig már bekerült a Barcelona első csapatába, és mindig nedves hajjal lép a pályára.

- Elon Musk, dél-afrikai származású amerikai mérnök, akit 2021-ben a Time magazin az Év Emberének választotta. A Tesla alapítója, forradalmasította az űrrepülést és felvásárolta a Twittert. Jelenleg a világ 2. leggazdagabb embere.

- Kodály Zoltán, háromszoros Kossuth-díjas magyar zeneszerző és népzenekutató. Hét nyelven beszélt, olvasottsága legendás volt, társadalmi felelősségvállalása pedig legalább olyan fontos szerepet játszott az életében, mint zeneszerzői pályafutása. Mottója: „Legyen a zene mindenkié!”

- Albert Einstein, a 20. század egyik, hanem a legnagyobb tudósa. Ő dolgozta ki a relativitáselméletet, 1921-ben fizikai Nobel-díjjal jutalmazták, és ő volt az, aki mezítláb sétált a fűben, miközben gondolkodott, mert pontosan tudta, hogy az elme jobban megnyílik, ha közvetlen kapcsolatban van az anyafölddel.

- Ernest Hemingway, szenvedélyes szerető, vakmerő katona vagy elsőrangú művész? A mozgalmas életű író, aki részt vett az első világháborúban, világsikerét elsősorban: Az öreg halász és a tenger c. művének köszönheti.

- Bobby Fischer, az őrült sakkzseni, aki botrányaival és váratlan kívánságaival (pl. a világítás átalakítása) próbálta meg kizökkenteni az ellenfeleit. Már középiskolában 180 feletti IQ-t mértek, nem csoda, hogy a sakktörténelem addigi legfiatalabb nagymestere lett, 1972-ben pedig világbajnok.

Ők mindannyian CSODABOGARAK.

Az est folyamán alaposan kivesézzük ezen korszakalkotó zseniknek a gondolatait, legérdekesebb eseményeiket, de nem ússzák meg furcsaságaikat sem, sőt, megpróbáljuk megkeresni azon emberi tulajdonságaikat, amik a legnagyobbak közé emelték őket. Már csak egy kérdés maradt: Ha ember helyett bogárnak születnek, vajon ki melyik „csodabogár” lenne?

Erről szól a legújabb estem, bő 80 percben, és egy extra személlyel, akit még én sem tudok, hogy ki lesz.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


dühös vígjáték két részben

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!