Program


CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

„Sárkány paripán vágtattam…”
Kalandozás drámajátékokkal, versekkel, dalokkal és kézműves játékokkal Kecskemét jeles helyszínein.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 22. hétfő, 8:00

CSILLAGTÚRÁK KECSKEMÉTEN

7-10 éveseknek
Helyszíne: HA Ifjúsági Otthon

Túráink során Weöres Sándor Kodály Zoltán által megzenésített versei, játékos formában adnak útravalót minden napunkhoz.  A főtéren kincskereső játékot játszunk.
Kedves dalaink szólalnak meg a Hangszergyűjtemény foglalkozásán. Piaci sétát teszünk – nap érlelte gyümölcsöket kóstolunk. Sárkányhajózunk a Szabadidő Köz-pontban, az animációs filmek készítésével ismerkedünk a Kecskemétfilm stúdiójá-ban.
Versekkel játsszunk, rímeket faragunk, sárkányt készítünk újrahasznosított anyagokból. Kedves verseink versfára kerülnek, hogy másoknak is örömet szerezzünk velük.  A tábor zárásakor kalandozásainkat, élményeinket verssel és játékkal bemutatjuk be a szülőknek.

Szakmai vezető: Patkósné Hrutka Valéria tanító, drámajáték vezető
Információ: Józsa Katalin
 

Ajánlatunk


Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában.

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Rúzsa Magdi Máté Péter-, Artisjus-, kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő. 2024. augusztus 10-én a Balatonlellei Szabadtéri Színpad…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!