Program


Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

Cserna Kristóf * Janik Levente * Temesi Blanka közös koncertje

A IV. Szabad A Színpad tehetségkutató egyéni előadóinak közös estje

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 24. szerda, 20:00

Cserna Kristóf:
Cserna Kristóf másfél éve kezdett dalokat írni, nagy hatással vannak rám a mindennapok, az élet eseményei. Zenéi mindenkinek szólnak, akik megszólítva érzik magukat a szövegek és dallamok által. Ha tud valamit adni magából, a zenéi által boldoggá tudja tenni az embereket, akkor én is boldog embernek mondhatja magát

Janik Levente:
Zenéi egyszerűek, de nem a megszokott módon strukturáltak. Egy-egy történetet elmesélő, érzéseket megragadó, szövegcentrikus hangulatzene, amellyel szeretné kiszakítani az embereket a szürke hétköznapokból. Célja valami olyat alkotni, amivel elgondolkodtatja az embereket.

Temesi Blanka 2020 óta ír dalokat saját szorongásairól, szívfájdalmáról. Gitáron, ukulelén és zongorán kíséri magát. Nagy hatással van rá az Elefánt és a Kispál és a borz. 2024-ben új dalokkal érkezik, amiket eddig csak élőben lehetett hallani tőle.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!