Program


Carlos Vidal

Carlos Vidal

VERSENYGYŐZTESEK
A Kodály Zoltán Nemzetközi Zenei Verseny győztese

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

Beethoven: 3. (A-dúr) cselló-zongora szonáta, op. 69
Poulenc: Cselló-zongora szonáta
Bridge: Négy darab csellóra és zongorára
Piazzolla: Le Grand Tango

Carlos Vidal (cselló), Yiheng Wang (zongora)

A húszéves spanyol csellista, Carlos Vidal Valenciában született, zenei tanulmányait itt, valamint Barcelonában, Madridban és Párizsban végezte. Az elmúlt években rangos nemzetközi versenyeken ért el kiemelkedő eredményeket. 2019-ben Drezdában első lett a Dotzauer-versenyen, 2021-ben az ausztriai Pörtschach Brahms-versenyén második díjjal jutalmazták. 2022-ben az első díj mellett két spanyolországi koncertkörútra szóló meghívást is elhozott a Juventudes Musicales versenyről. 2022-ben ő nyerte el az első debreceni Kodály Zoltán Zenei Verseny fődíját. Solti termi koncertjén partnere a fiatal kínai pianista, Yiheng Wang lesz. A jelenleg Párizsban élő zongoraművész 2021-ben a Clara Haskil Versenyen a fiatal kritikusok díját nyerte el, 2022-ben pedig mind az első díjat, mind a közönségdíjat megkapta a tizedik alkalommal megrendezett „Les Virtuoses du Coeur” nemzetközi zongoraversenyen.

RENDEZŐ:

Zeneakadémia Koncertközpont

 

SOROZAT:

Versenygyőztesek

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


“Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki a megmondhatója, hol végződik egyik, és hol kezdődik a másik?”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!