Program


Caminos • FlamenCorazónArte Táncszínház

Caminos • FlamenCorazónArte Táncszínház

Mi lenne, ha egyszer elrepülhetnénk úgy, hogy úti célunk kiválasztásakor, azt is eldönthetnénk, hogy időben előre vagy hátra szeretnénk haladni, és hogy kinek az útja keresztezze a miénket? Ha ennek a lehetőségét egyszer feltalálják, akkor ez az időgép valahol már most is… van? Egyáltalán, melyik az a másodperc, amely a múltat a jövőtől elválasztja? Pirók Zsófia flamenco táncelőadásával olyan utazásra…  több

Bármerre járjak is, a helyet, a kultúrát, az arcokat, a pillanatokat már örökre viszem tovább magammal. Az élmények velem jönnek, épp úgy, ahogy a múltat is magunkkal visszük. Ami ma a jelenem, holnap a múltammá válik. De melyik másodperc az, mely a kettőt elválasztja?

Mi lenne, ha el tudnánk utazni, nemcsak egy mediterrán vidékre, hanem az úti cél kiválasztásakor eldönthetnénk azt is, hogy időben előre vagy hátra szeretnénk haladni, és hogy kinek az útja keresztezze a miénket? Ha ennek a lehetőségét egyszer feltalálják, akkor ez az időgép valahol már most is… van?

Pirók Zsófia flamenco táncelőadásával olyan utazásra hív, melyben a megállók helyszínének csakis a képzeletünk szabhat határt. Időben, térben és kultúrák közt utazhatunk, miközben mások útjai keresztezik a miénket, de akár saját magunkkal is találkozhatunk egy másik korszakban. Ön hova venne jegyet?

Ha kifelé figyelünk, azt érezhetjük állandó korlátokkal szabdalják a sorsunkat, de ha befelé figyelünk, érezzük meg igazán, hogy a belső utazás lehetősége: végtelen.Tánc:

Lippai Andrea

 

Pirók Zsófia

 

Ajtai KrisztinaZene

 

Gitár: Alex Torres

 

Ütőhangszerek: Tar Gergely

 

Hegedű: Szirtes Edina Mókus

 

Klarinét: Cserta Balázs

 

Zongora: Révész Richárd

 

Vendégművész: Tompos KátyaFény: Pető József

 

Jelmez: Molnár-Madarász Melinda, Pirók Zsófia

 

Díszlet: Pirók Péter

 

Rendező: Bakos-Kiss Gábor, Pirók Zsófia