Program


Bűvész show – Molnár Szabolcs mentalista bűvésszel

Bűvész show – Molnár Szabolcs mentalista bűvésszel

Molnár Szabolcs, Mentalista Bűvész 15 évvel ezelőtt szeretett bele a varázslatok világába és határozta el: életét annak szenteli, hogy minél több embert megismertessen és szórakoztasson a bűvészettel. Szabolcs elmúlt 15 évének legjobb műsorszámait fogja elhozni Önöknek, a bűvészet és a mentalizmus világából.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 17:00

Bűvész Show – Molnár Szabolcs mentalista bűvésszel

15 Év Csodái

Molnár Szabolcs, Mentalista Bűvész 15 évvel ezelőtt szeretett bele a varázslatok világába és határozta el: életét annak szenteli, hogy minél több embert megismertessen és szórakoztasson a bűvészettel. Szabolcs elmúlt 15 évének legjobb műsorszámait fogja elhozni Önöknek, a bűvészet és a mentalizmus világából. Klasszikus, Rodolfót idéző bűvészmutatványok, fejszámolás és memorizálás hihetetlen gyorsasággal és természetesen az elmaradhatatlan gondolatolvasás is helyet kap majd a műsorban. Jöjjenek és vegyenek részt a varázslatban!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!