Program


Bukta Imre kiállítása / 2023. okt. 6-29. /

Bukta Imre kiállítása / 2023. okt. 6-29. /

Bukta Imre a kortárs, magyar képzőművészet emblematikus alakja. Művei finom iróniával, szeretetteljes groteszkséggel jelenítik meg azokat az abszurditásokat, amelyeket a paraszti életforma felemás kelet-európai modernizációja hozott magával.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 29. vasárnap, 10:00

Megnyitó: 2023. október 6-án, 17 órakor
Megnyitja: Bojár Iván András
Kurátor: Kozák Gábor

A Magyar Festészet Napján (október 18.) ingyenes.
A kiállítás látogatható naponta 10-18 óráig.
0-14 év között a kiállítás ingyenes.
Diákoknak és nyugdíjasoknak, valamint 6 fő feletti csoportoknak kedvezményes jegy vehető igénybe. A jogosultságot a helyszínen ellenőrzik.

Támogató:
Magyar Művészeti Akadémia, Art Center, Koch Borház Kecskemét, Fornetti Magyarország
A rendezvény a Magyar Festészet Napja kapcsolódó eseménye

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi ünnepek hangulatát idéző produkció varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Millenáris Üvegcsarnokába, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!