Program


Budapest Retro Élményközpont belépőjegy

Budapest Retro Élményközpont belépőjegy

Interaktív családi időutazás 3 szinten, Budapest belvárosában!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Próbáld ki, milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, nézd meg, mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, hallgass korabeli vicceket vagy kabarékat telefonfülkéinkben, készíts magadnak retro emléklapot saját kisdobos fotóddal, vagy próbáld ki magad bemondóként a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a különleges tárgyakat bemutató, 3 szintes létesítmény nyújtotta számtalan élmény közül. Ha az időutazásod során megéheznél, vár az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retro étellel és itallal, nem beszélve a Bambiról, limo porról, Turbó rágóról és a kakasnyalókáról! És még azt a bizonyos Valmar klipet is nálunk forgatták!

Minden belépőjegy a vásárlástól számítva három hónapig érvényes, a múzeum nyitvatartási idejében, minden nap 10-20:00 óráig. 

Időpontfoglalás 10 fő felett, vagy kiegészítő szolgáltatás esetén (pl. idegenvezetés, bisztro asztalfoglalás) a 06 70 429 9544 telefonszámon .

A jegy érvényességének hosszabbítására nincs lehetőség.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!